شرح خدمات سازمانی::
قوانین و مقررات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: پایان «نخستین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند» و « نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ |
 «نخستین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند» و «نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهـرسازی و بازآفرینی شهری» دیروز به کار خود پایان داد.
دانشگاه در این نمایشگاه ۱۹ دستاورد فناورانه خود را که مربوط به پنج دانشکده معماری و شهرسازی، مهندسی عمران، مهندسی راه آهن، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر می شد در غرفه ۲۱۱ شبستان مصلی ارائه داد. علاوه براین آقای دکتر بهزادفر رئیس محترم دانشکده معماری و شهرسازی نیز یکی از سخنرانان کلیدی نمایشگاه بودند که در روز ۲۴ دی ماه با عنوان «شهر هوشمند و بازآفرینی شهری» سخنرانی داشتند.
از بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه نیز می توان به مهندس اسلامی وزیر محترم راه و شهرسازی اشاره کرد. شایان ذکر است این دو نمایشگاه به صورت همزمان طی روزهای ۲۳ تا ۲۵ دی ماه جاری در مصلی امام خمینی (ره) برگزار گردید.

دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری ها
                                                                                             و
                                                               نمایشگاه دائمی دستاوردهای فناورانه دانشگاه

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر