شرح خدمات سازمانی::
قوانین و مقررات::
فرم معرفی خدمت

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری-۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۴ |
بازدید ازنوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری

به استحضار کلیه علاقمندان به بازدید از نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری می رساند دانشگاه علم و صنعت ایران در این نمایشگاه بیش از ۱۲۰ دستاورد پژوهشی و فناوری و ۲۵ خدمت صنعتی برای رفع چالش های صنعتی کشور ارائه نموده  است.
 شایان ذکـر است نمایشگاه، طی روزهــای ۳ تا ۶ دی ماه جـاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و غرفه دانشگاه نیز در سالن ۵ مستقر می باشد.
 علاقمندان به حضور و بازدید از این نمایشگاه و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران می توانند راس ساعت ۸:۳۰ صبح روزهای سه شنبه و چهارشنبه از مقابل درب اصلی دانشگاه با وسیله نقلیه درنظر گرفته شده به سمت نمایشگاه حرکت نمایند. ساعت بازگشت به دانشگاه نیز راس ساعت ۱۴ خواهد بود.

مدیریت همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3897