شرح خدمات سازمانی::
قوانین و مقررات::
فرم معرفی خدمت

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: انتخاب طرح «نقشه سه بعدی هوشمند تهران» دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۴ |

انتخاب طرح «نقشه سه بعدی هوشمند تهران» دانشگاه
به عنوان یکی از سه طرح برتر مسابقه هَکاتون «دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند»

طرح «نقشه سه بعدی هوشمند تهران» دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه در مراسم اختتامیه «دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند» به عنوان یکی از سه طرح برتر مسابقه هَکاتون (اولین چالش نوآوری تهران هوشمند) شناخته شد.
     در این طرح برای اولین بار در کشور نقشه سه بعدی ساختمان ها با جزئیات بالا برای کمک به مردم جهت انتخاب ملک ارائه شده است. طرح به عنوان نمونه منطقه هفت حوض تهران را در برمی گیرد و امکان گسترش به کل تهران را نیز دارد. از کاربردهای دیگر طرح می توان به گردشگری مجازی (سفر مجازی در زمان)، مکان یابی شغلی و مسیریابی اشاره کرد.
     اعضای تیم مپسیم (MAPCIM) آزمایشگاه شهر هوشمند دانشکده معماری و شهرسازی به مدیریت جناب آقای دکتر مصطفی بهزادفر عبارتند از: مهندس فرشاد شریعت پور دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، مهندس رضا رستمی نیکو دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشکده مهندسی عمران و مهندس محمدمهدی جعفری مقدم دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهد.
     طرح مذکور از جمله ۱۱ محصولی بود که در غرفه دانشگاه در دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند و طی روزهای ۱۹ و ۲۰ آذر ماه در مرکز همایش های برج میلاد تهران به نمایش درآمد.
     از نکات مهم دیگر می توان به بازدید مهندس هاشمی رئیس شورای شهر تهران، مسئولین شهرداری های منطقه ۴ و ۷ تهران و نماینده سفارت اتریش از غرفه دانشگاه اشاره کرد.

دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری ها
                                                                                                                    و
                                                                              نمایشگاه دائمی دستاوردهای فناورانه دانشگاه

دفعات مشاهده: 222 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر