:: نشست مشترک بین دانشگاه علم و صنعت و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، به منظور معرفی ظرفیت های تخصصی دانشگاه در حوزه صنایع بالادستی نفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
ظرفیت و توانمندی­های دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه صنایع بالادستی نفت، طی نشستی در روز چهارشنبه، مورخ 15 شهریور 1396، در شرکت نفت مناطق مرکزی، معرفی شد.
پس از تأسیس دفاتر مدیریت و توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع هدف، معرفی این دفاتر به صنایع هدف مختلف، جلسات و نشست های اولیه معرفی ظرفیت­های دانشگاه به صنایع مربوطه و  آشنا شدن با نیازهای آنها به صورت پیوسته تعقیب می گردد.
در راستای این اقدامات در روز چهارشنبه مورخ 15/06/96، پیرو معرفی تأسیس دفتر توسعه تعاملات دانشگاه در حوزه های بالادستی به صنعت نفت کشور، نشستی به همین منظور در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، که پس از شرکت نفت مناطق نفت خیز جنوب، بزرگترین تولید کننده­ی نفت خام کشور می باشد برگزار شد. در این جلسه که با حضور 15  نفر از کارشناسان شرکت مناطق مرکزی تشکیل شده بود، جناب آقای دکترعصاره،  مدیر دفتر فوق، از دانشگاه به معرفی ظرفیت های تخصصی دانشگاه در این حوزه پرداختند. در ابتدای جلسه نیز جناب آقای دکتر کثیری، مدیر دفتر همکاری­های علمی، صنعتی و فناوری، به معرفی اجمالی ظرفیت­های عمومی دانشگاه در تعامل با صنایع مختلف و معرفی الگوهای متنوع و منحصر به فرد دانشگاه در این عرصه پرداختند .
در انتها مقرر گردید پس از زمینه سازی آشنایی بیشتر دانشگاهیان با حوزه های ماموریتی نفت مناطق مرکزی، پیشنهادات دانشگاه در قالب کتابچه خلاصه­ی پیشنهادات با مدیریت جناب آقای دکتر عصاره تهیه و به منظور مذاکرات بیشتر بعدی به شرکت نفت مناطق مرکزی ارسال گردد.
همچنین مقرر گردید طی بازدیدی که مدیران و کارشناسان شرکت نفت مناطق مرکزی از دانشگاه در آینده ای نزدیک خواهند داشت، زمینه ی آشنا شدن بیشتر ایشان با اساتید و آزمایشگاه­های تحقیقاتی دانشگاه فراهم آید.
دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.175 seconds with 960 queries by yektaweb 3455