:: بیش از 286 مورد قرارداد صنعتی به مبلغ 425 میلیارد ریال بین دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان صنایع دفاعی کشور به انجام رسیده است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۷ |
دکتر نوراله کثیری، ضمن بیان این جمله که دانشگاه علم و صنعت ایران دردو دهه اخیر بیشترین تعاملات صنعتی را بعد از وزارت صنعت، معدن و تجارت با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح داشته است؛ اظهار داشت: در این دوره زمانی بالغ بر 286 مورد قرارداد صنعتی به مبلغ 425 میلیارد ریال بین دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح انجام شده است که این رقم در مقابل ظرفیت فعالیت های پژوهشی دانشگاه در حوزه دفاع بسیار ناچیز است.
مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران که در جمع مدیران سازمان توسعه منابع انرژی(توان) سخنرانی می کرد، افزود: این دانشگاه از سال 1385 تاکنون بیش از  2 هزار مورد  قرارداد همکاری با وزارتخانه، صنایع و دستگاههای اجرایی با مبلغ بالغ بر 3000 میلیارد ریال به انجام رسانده است.
دکتر کثیری در ادامه صحبت های خود با ذکر نمونه های انجام شده از فعالیت های صنعتی و تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه صنایع دفاعی اظهار داشت: اکنون فرصت آن است که از نگاههای کوتاه مدت و موردی فاصله گرفت و با ارایه الگوهای متنوع، زمینه تعاملات صنعتی و تحقیقاتی بیشتر و وسیع تر را فراهم نمود.
وی در جمع مدیران سازمان توسعه منابع انرژی (توان) به افق های توسعه همکاری های صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران با این سازمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود 24 قطب فناوری در این دانشگاه در حال شکل گیری می باشد و این دانشگاه برای تشکیل قطب های  فناوری با ماموریت خاص و ویژه و یا تشکیل این قطب ها به منظور جهت گیری نیل به فناوری های پیشرفته یا آینده ساز از طرف صنایع دفاعی کشور آمادگی دارد.
مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران از اعلام آمادگی دانشگاه در دریافت ماموریت های بزرگ دفاعی، تاسیس سازمان های مورد نیاز داخلی آنها، شکستن آن به شبکه ای از زیر پروژه ها، تخصیص منابع و هدایت و راهبری آنها تا حصول نتیجه به عنوان روشی دیگر در توسعه تعاملات صنعتی نام برد.
دکتر کثیری از تخصیص ظرفیت آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران به نیازمندیهای صنایع دفاعی کشور به عنوان راهکار دیگری در توسعه تعاملات تحقیقاتی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت یاد کرد و گفت:  این دانشگاه در حدود 110 آزمایشگاه تحقیقاتی دارد که با زمینه های مورد نیاز صنایع دفاعی تناسب دارند و آمادگی دارد تا در این زمینه با آن سازمان همکاری نماید.
وی اضافه کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران برای اجرای دوره‏های آموزشی مقطع‏دار و بی مقطع ، اجرای کارگاههای آموزشی تخصصی مورد نیاز صنایع دفاعی، استفاده از زیرساختهای آموزشهای الکترونیک برای توسعه منابع انسانی و یا پیاده سازی آموزشهای درون سازمانی صنایع دفاعی آمادگی دارد.
مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در پایان صحبت های گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران برای تاسیس شرکتهای دانش بنیان به منظور عرضه محصولات فناورانه در حوزه های دفاعی و همچنین شراکت در مالکیت از طریق تضمین پیش فروش دستاوردها و محصولات موضوعه آماده همکاری با صنایع دفاعی کشور است.
اما در ابتدای بازدید مسوولان سازمان توسعه منابع انرژی(توان) از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر جوانشیر(مدیر پژوهش و دانش این سازمان) به معرفی شرکت توان پرداخت و گفت: این سازمان دارای 4 گروه صنعتی است و حدود 70 درصد باطری های استارتری کشور را تولید می کند.
وی گفت: سازمان توسعه منابع انرژی حدود 5 سال پیش با نام باطری سازی نیرو فعالیت داشت و زیر گروه های صنعتی این سازمان در حوزههایی همچون: تولید باتری های خاص و صنعتی، لیتیومی، تولید فلزات غیر آهنی مثل سرب، مس و فلزات گرانبها، انرژی های تجدید پذیر و همچنین تولید آبگرمکن ها فعال هستند.
دکتر جوانشیر گفت: این سازمان علاقمند است در حوزه هایی همچون باطری های لیتیومی، انرژی های تجدید پذیر و سایر حوزه های فعالیت خود با دانشگاه علم و صنعت ایران همکاری های تحقیقاتی و صنعتی داشته باشد.
لازم به یادآوری می باشد، در ابتدای این نشست معاونان پژوهشی چهار دانشکده "شیمی"، "مهندسی شیمی، نفت و گاز"،" مهندسی مواد و متالورژی"و "مهندسی مکانیک"دانشگاه علم و صنعت ایران به ارایه نقطه نظرات خود در خصوص زمینه های تحقیقاتی مشترک با سازمان توسعه منابع انرژی(توان) پرداختند.
گفتنی است در پایان نشست مذکور، مسوولان سازمان توسعه منابع انرژی از آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی چهار دانشکده "شیمی"، "مهندسی شیمی، نفت و گاز"،" مهندسی مواد و متالورژی"و "مهندسی مکانیک"بازدید کردند و از نزدیک با توانمندی های آنان آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.183 seconds with 960 queries by yektaweb 3455