:: اولین گام در توسعه‌ی تعاملات صنعتی دانشگاه با صنایع استان کرمانشاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ |
روز سه‏ شنبه 17 مرداد ماه، هیاتی از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران، با حضور جناب آقایان دکتر نوراله کثیری، مدیر همکاری­های علمی، صنعتی و فناوری، دکتر محمدامین ثباتی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنعت پتروشیمی، دکتر امین بازیاری، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع پالایشگاهی کشور و دکتر سید جواد امامی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداریها و سرکار خانم دکتر مهدیزاده عضو محترم هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی و معماری؛ با هدف بازدید و مذاکره با صنایع و دستگاههای اجرایی استان کرمانشاه، در قالب ماموریتی یکروزه عازم این استان شدند.
در این سفر آقای دکتر کثیری و دکتر ثباتی، به ترتیب از سه پتروشیمی بیستون، تولید کننده آلکیل بنزن خطی، پتروشیمی کرمانشاه، تولید کننده اوره و آمونیاک و پتروشیمی پلیمر کرمانشاه، بازدید و در خصوص توانمندی­های دانشگاه در حوزه­ی پتروشیمی و نیازهای پژوهشی این صنایع مذاکره و گفتگو نمودند. هم­چنین در همین روز، دکتر امامی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداریها، دکتر کثیری و سرکار خانم دکتر مهدیزاده نشستی را با شهردار محترم کرمانشاه، معاون محترم شهرسازی کرمانشاه و مشاور محترم شهردار کرمانشاه برگزار نمودند که دستاوردهای این جلسه نیز موفق و نویدبخش اعلام گردید.
هم­چنین در بعدازظهر سه­ شنبه، 17 مردادماه همانروز، جناب آقای دکتر بازیاری، مدیر دفتر توسعه ­ی تعاملات دانشگاه با صنایع پالایشگاهی نشستی را با مجتمع پالایش نفت کرمانشاه داشته و ضمن معرفی و بیان هدف از تاسیس دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع پالایشگاهی، به ارائه توانمندیها و ظرفیت­های دانشگاه در این حوزه پرداختند. در این جلسات توافقات اولیه در خصوص نحوه ادامه همکاریهای فیمابین دانشگاه و این مجتمع­ های صنعتی مورد توافق قرار گرفته است.
گفتنی است در این سفر جناب آقای دکتر بختیاری؛ عضو محترم هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه و جناب آقای مهندس سلطانی از مدیران ارشد شهرداری کرمانشاه که هر دو از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران می­باشند، هیات دانشگاه را در این سفر همراهی نمودند.
جزییات این نشست ها و اقدامات برنامه ‏ریزی شده متعاقباً از طریق دفاتر مربوطه به اساتید محترم اطلاع رسانی و مبتنی بر آن پیگیری‏های بعدی صورت خواهد پذیرفت.

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.201 seconds with 960 queries by yektaweb 3455