:: توانمندی های دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه‌ی مدیریت بحران برای مدیران شرکت ملی گاز استان تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۱ |
توانمندی های دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه‌ی مدیریت بحران برای مدیران شرکت ملی گاز استان تهران تشریح شد
چهارشنبه 11 مردادماه 96 ،  نشست مشترک بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت ملی گاز استان تهران برگزار شد و در آن ظرفیت ها و توانمندی های تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه از زبان  مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه‌ی مدیریت بحران تشریح شد.
در این نشست تخصصی دکتر صمدیان( مدیر امور پژوهش شرکت ملی گاز استان تهران)، مهندس زنگنه(رییس واحد مقاوم سازی شرکت گاز)،  اعضای واحد مهندسی شرکت گاز استان تهران ، روسای مناطق بهره برداری تهران و کارشناسان اداره مذکور حضور داشتند.
لازم به یادآوری است، اداره­ی گاز استان تهران به عنوان بزرگ ترین اداره­ی گاز استانی، در حال حاضر بیش از 20 درصد گاز تولیدی کشور را مدیریت نموده و با توجه به نگرانی­های موجود در ارتباط با تبعات وقوع بلایای طبیعی در تهران -بویژه زلزله- در ادامه­ی روند مدیریت توزیع شبکه انتقال گاز استان تهران، قبلاً نیز مطالعاتی توسط برخی شرکت­های ژاپنی در این حوزه صورت پذیرفته است.
گفتنی است، پیش از این و در سال 1395 ،  دکتر مهدی غضنفری؛ عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، در زمان ماموریت فرصت مطالعاتی خود در دانشگاه وین اتریش، در قالب یک گروه چند ملیتی به بررسی شیوه های مدرن مدیریت بحران در دنیا و الگوهای جدید توسعه یافته در این زمینه پرداخت که این همکاری در حال حاضر نیز ادامه دارد. هم چنین به منظور عرضه توانمندیهای این شبکه­ی تخصصی در سطح کشور و بهره برداری از آن مراوداتی با سازمان ملی مدیریت بحران، سازمان پدافند غیر عامل، شهرداری تهران و شرکت گاز استان تهران آغاز گردیده است.

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.183 seconds with 960 queries by yektaweb 3455