:: حمایت از پروژه های پژوهشی محیط زیستی در صنعت پتروشیمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۴ |

AWT IMAGEامور HES پتروشیمی منطقه پارس به عنوان متولی محیط زیست شرکت های پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی (عسلویه)، در سال جاری که به سال اقتصاد مقاومتی و با هدف بر طرف نمودن برخی معضلات محیط زیستی منطقه، توسعه دانش و فن آوری و همچنین گسترش همکاری دانشگاه و صنعت ، حمایت خویش را از اجرای برخی پروژه های پژوهشی محیط زیستی در سطح منطقه پتروشیمی پارس اعلام می نماید. در این راستا از اساتید و اعضاء محترم هیئت علمی دعوت به عمل می آید تا عناوین پروژه های پژوهشی و پیشنهادت ارزشمند خود، در حوزه ی موضوعات پیوست را از طریق ایمیل یا نمابر به اداره محیط زیست این امور ارسال نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر برروی پیوست کلیک کنید.

پیوست

دفعات مشاهده: 384 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 959 queries by yektaweb 3506