:: دیدار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۷ |

جناب آقای دکتر دهقان (وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) صبح سه شنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور و از نزدیک با پروژه های مرتبط با صنایع دفاعی در دانشگاه اطلاع یافت.

دکتر دهقان و هیات همراه، در نشستی که با حضور رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه، جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران دانشگاهی و مجریان پروژه های دفاعی در محل سالن جلسات ساختمان ریاست برگزار شد، حضور یافت. در این نشست، ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) به وزیر دفاع و هیات همراه خوشامد گفت. سپس دکتر کثیری (مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری) و دکتر داودی (مدیر دفتر تعاملات با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) در خصوص فعالیت هایی که تا کنون به منظور ارتقای ارتباط دانشگاه با صنایع دفاعی انجام شده، توضیح دادند. دکتر داودی گفت: تا کنون 286 قرارداد دفاعی به ارزش 425 میلیارد ریال در دانشگاه علم و صنعت ایران منعقد شده است. دکتر کثیری نیز به تبیین افقهای توسعه همکاری دانشگاه و وزارت دفاع پرداخت. در ادامه جلسه، دکتر منتظری (سرپرست پژوهشکده توربین های گازی) و دکتر تقوی (مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی آیرودینامیک و توربوماشین های تراکم پذیر)، در خصوص فعالیت های انجام شده در پژوهشکده توربین گاز و پیشرفتها و دستاوردهای دانشگاه در حوزه ساخت موتور هواپیما توضیحات کاملی ارایه دادند. دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، با اشاره به ظرفیت بالای موجود، آمادگی دانشگاه برای توسعه تعاملات فی ما بین را اعلام کرد.

در این جلسه، دکتر دهقان (وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)، گفت: وجود اساتید با انگیزه، متخصص و متعهد در دانشگاه علم و صنعت ایران که می خواهند وضعیت متفاوتی ایجاد کنند، حُسن این مجموعه و سرمایه بزرگی است. وی افزود: نکته دوم واقع بینی شماست که مجموعه محدودیتها و ظرفیتها را می بینید و اگر واقعیت را بپذیریم، کار کردن هم شیرین می شود و هم ممکن.

وزیر دفاع تاکید کرد: اینکه شما دوستان دانشگاهی ما، درک درستی از اهمیت و ضرورت کارها دارید و با وجود مسایل و موانع، راه درست را در پیش گرفته اید هم سرمایه بزرگی است. وی گفت: در بخش دفاعی همکاری گسترده ای شده و امروز هم آمادگی ادامه و توسعه همکاری دارید و این هم به نظر من، دارای ارزش و قابل تقدیر است.

دکتر دهقان در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: مقوله موتور هواپیما، بحث پیشرو در کشور است. نیازها بسیار گسترده است و همه باید برای رفع آن، همت کنیم. وی در پایان پیشنهاد داد دفتر طراحی مشترک با همکاری دانشگاه علم وصنعت ایران و صنایع دفاعی جهت هم افزایی و افزایش اثرگذاری فعالیت های تحقیقاتی و توسعه فناوری تاسیس شود.

دفعات مشاهده: 373 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.117 seconds with 959 queries by yektaweb 3506