:: اولویت های تایید شده تحقیقاتی سال 96 شرکت نیروی یرق استان باختر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۰ |

شرکت توزیع نیروی برق استان باخترالویت های تحقیقاتی تایید شده در سال ۱۳۹۶ را جهت بهره برداری کلیه محققین و اساتید محترم دانشگاه که علاقمند به حوزه تحقیق و پژوهش کاربردی در خصوص موارد اعلام شده و یا دیگر موضوعات و مشکلات شرکت می باشد اعلام میگردد. لازم به ذکر است شرکت توزیع نیروی برق استان باختر به منظور توسعه و ارتباط مابین دانشگاه و صنعت اهتمام ویژه ای در خصوص حمایت از پروژه های تحقیقاتی کاربردی دارد. ضمنا فرمهای تعریف پروژه به همراه الویت های تحقیقاتی در وب سایت این شرکت به آدرس وب سایت  wwwbrec.ir قابل دسترسی می باشد.

جهت دریافت الویت های تحقیقاتی سال ۹۶ شرکت توزیع نیروی برق استان باختر اینجا را کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 959 queries by yektaweb 3506