:: الویت های تایید شده تحقیقاتی سال 96 شرکت نیروی برق استان لرستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۰ |

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان الویت های تحقیقاتی تایید شده در سال ۱۳۹۶ را جهت بهره برداری کلیه محققین و اساتید محترم دانشگاه که علاقمند به حوزه تحقیق و پژوهش کاربردی در خصوص موارد اعلام شده و یا دیگر موضوعات و مشکلات شرکت می باشد اعلام میگردد. لازم به ذکر است شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان به منظور توسعه و ارتباط مابین دانشگاه و صنعت اهتمام ویژه ای در خصوص حمایت از پروژه های تحقیقاتی کاربردی دارد. ضمنا فرمهای تعریف پروژه به همراه الویت های تحقیقاتی در وب سایت این شرکت به آدرس  www.ledc.ir قابل دسترسی می باشد.

جهت دریافت الویت های تحقیقاتی سال ۹۶ شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان اینجا را کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 247 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.462 seconds with 960 queries by yektaweb 3455