:: انعقاد قرارداد پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران و حوزه پایین دست صنعت نفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ |

12 قرارداد پژوهشی به ارزش بیش از 700 میلیارد تومان در حوزه پاییندست صنعت نفت صبح روز دوشنبه، نهم اسفندماه 1395، بین سه شرکت اصلی وزارت نفت و هفت دانشگاه و ٢ مرکز تحقیقاتی کشور منعقد شد.

با حضور مهندس بیژن زنگنه، وزیر محترم نفت، جناب آقای مهندس بیطرف و دکتر محمد فرهادی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، سه شرکت اصلی وزارت نفت صبح روز دوشنبه، نهم اسفندماه 1395، قراردادهایی پژوهشی با هدف دستیابی به دانش فنی کلیدی و بومی سازی فناوریهای پایه و مهم در حوزه پایین دستی صنعت نفت، با ٩ دانشگاه و مرکز پژوهشی را امضا کردند.

در جلسه ای که در روز دوشنبه، نهم اسفندماه 1395، در محل وزارت نفت برگزار گردید، در راستای اجرای سیاست های کلی برنامه ششم وزارت نفت و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، با محوریت دانش بنیان نمودن صنعت نفت از طریق برقراری نظام صحیح میان صنعت و دانشگاه ها و در راستای اجرای ماده یک، تفاهم نامه-ی دوجانبه ای میان شرکت ملی گاز ایران و دانشگاه علم و صنعت ایران، مبنی بر ایجاد انستیتوی توربین­های گازی و اندازه گیری هوشمند، مابین وزیر محترم نفت جناب آقای مهندس زنگنه و ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران، جناب آقای دکتر محمدعلی برخورداری، مبادله گردید.

بر پایه قراردادهای منعقد شده شرکت ملی گاز ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران  نسبت به راهاندازی انستیتوی تحقیقاتی توربین های گازی و انستیتوی اندازه گیری هوشمند گاز اقدام می کند که بخش توربین های گازی با همکاری شرکت OTC  فعالیت خواهد نمود. مجری این قرارداد در بخش توربین های گازی جناب آقای دکتر منتظری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و در بخش اندازه گیری هوشمند گاز جناب آقای دکتر هاشم آبادی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز می باشند.

بر اساس این گزارش، تفاهمنامه های همکاری سه شرکت اصلی وزارت نفت با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یاد شده که دی ماه سال گذشته امضا شده بود، امروز به قرارداد رسید و به این ترتیب، وزارت نفت پس از امضای قراردادهای توسعه فناورانه مخازن نفتی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در سال ٩٣، امروز دومین گام جدی را در مسیر برقراری پیوند بین صنعت و دانشگاه برداشت

دفعات مشاهده: 429 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.213 seconds with 960 queries by yektaweb 3455