:: نمایشگاه« دستاوردهای اجرایی دانشگاهها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه «دستاوردهای اجرایی دانشگاهها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز» که طی روزهای ۱۶ تا ۱۹ بهمن ماه در محل سازمان برنامه و بودجه (واقع در میدان بهارستان) برگزار می شود، حضوری فعال دارد.

دانشگاه در این نمایشگاه ۱۲ محصول و کار تحقیقی از دانشکده های مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی راه آهن، مهندسی عمران و شیمی ارائه داشته و در غرفه ۱ مستقر است.

شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از بیست و دومین دانشگاه برتر کشور در زمینه مدیریت سبز در این نمایشگاه حضور دارد. علاوه بر این دانشگاه در کتابچه­ هایی عناوین ۱۷۹ پروژه تحقیقاتی و ۵۱۱ عنوان پایان نامه دانشجویی که در زمینه مدیریت سبز به انجام رسانده است را جهت بازدیدکنندگان اطلاع­ رسانی نموده است.

ساعات کار نمایشگاه در روزهای مذکور از ۸ صبح الی ۱۶ می باشد.

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.154 seconds with 928 queries by yektaweb 3388