[صفحه اصلی ]

:: بازدید و شرکت در نشست شرکت توگا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۵ |

در راستای گسترش تعاملات دانشگاه با صنعت، دکترکثیری(مدیر دفتر همکاریهای علمی صنعتی و فناوری) و دکتر شهریاری(مدیر دفتر تعاملات با گروه مپنا)، به همراه تعدادی از اعضای هیات علمی، بیست و نهم دیماه 1395 از کارخانجات توگا (گروه مپنا)بازدید و در جلسه ای مشترک، به بررسی راههای تعامل دو جانبه دانشگاه و شرکت توگا پرداختند.

شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) در حال حاضر با ثبت «تولید و تحویل بیش از 300 واحد توربین­های گاز و بخار نیروگاهی به بازار ایران و منطقه خاور میانه» درکارنامه خود، یک قطب بین­المللی در صنعت توربین محسوب می­شود.

گفتنی است بنا بر سیاست­های دفتر همکاریهای علمی و صنعتی دانشگاه - مبنی بر تعاملات موثر با صنایع و سازمانهای ذیربط- گروه مپنا (گروه مدیریت پروژه­های نیروگاهی) به عنوان قطب صنعتی مطرح و مورد نظر قرار گرفته است. این دفتر با تشکیل «دفتر تعاملات با گروه مپنا» به مدیریت دکتر شهریاری، سعی دارد تعاملات گسترده­تری با این صنعت داشته باشد و از ظرفیت­های مختلف دانشگاه در این راستا استفاده نماید. در همین راستا در جلسه مشترک دانشگاه و شرکت توگا، مقدمات تشکیل کارگروههای تخصصی برای بررسی محورهای مشترک همکاری و عملیاتی کردن تفاهم نامه مابین گروه مپنا و دانشگاه علم و صنعت ایران فراهم آمد.

لازم به ذکر است بر اساس تفاهم­ نامه دانشگاه علم و صنعت ایران و گروه مپنا و برای اجرایی شدن آن، نماینده­ای از مپنا تعیین و در تعامل دوجانبه، محورهای تحقیقاتی مورد نظر تعیین که در ابتدا تعاملات در زمینه توربین تعیین و هدف گذاری شد. به همین منظور در نشست­های مشترک کارشناسان توگا با اعضای هیأت علمی مرتبط از دانشکده­های مهندسی مکانیک و مهندسی مواد، بنا شد کارگروه­هایی مشخص شده و سپس در نشست­­ها و میزگردهای کوچکتر، محورهای تحقیقاتی مورد نظر مپنا که قابلیت اجرا توسط دانشگاه را دارند، تعریف و در قالب تعاملات دوجانبه، ساز وکارهای مناسب جهت اجرایی شدن آنها اندیشیده شود. در این راستا کارگروه-/کمیته های تعریف شده عبارتند از: مواد، آئرودینامیک، کولینگ، احتراق، ساخت و تولید و ماشینکاری، تست، کنترل و فرایند.

متذکر می­شود در طی بازدید به عمل آمده در تاریخ 29/10/95، شکل گیری اولیه چهار کارگروه صورت گرفت و با توجه به مذاکرات و پیشنهادات مطروحه، تشکیل کارگروه­­های جدید در دست بررسی قرار گرفته است که اوائل بهمن ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

دفعات مشاهده: 268 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.204 seconds with 924 queries by yektaweb 3345