[صفحه اصلی ]
معرفی افراد::
فعالیت های آتی::
مالکیت فکری::

:: اخبار : پنجمین دوره برنامه طرح های نوآورانه فناوری نانو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ |

ستاد توسعه فناوری نانو در راستای حمایت از تجاری سازی دستاوردهای حوزه نانو، تولید ثروت و گسترش تفکر کارآفرینی در کشور، از فناوران و شرکت های فعال در حوزه فناوری نانو در قالب برنامه طرح های نوآورانه (NanoMatch) حمایت می نماید.

تسهیل و تسریع در فرآیند تجاری سازی محصولات و دستاوردها، امکان نمایش محصولات، آغاز کسب و کار و جذب سرمایه گذار از جمله مهمترین ویژگی های حضور در این برنامه است.

برنامه طرح‌های نوآورانه بطور پیوسته در طول سال در حال دریافت و داوری طرح‌های فناوران می‌باشد. همزمان با آغاز فراخوان اول از دوره پنجم برنامه طرح‌های نوآورانه از ابتدای آبان تا ۱۲ بهمن‌ماه ۱۳۹۵ فناوران گرامی می‌توانند با ورود به پایگاه اینترنتی برنامه و پس از وارد کردن اطلاعات کاربری وارد کارتابل شخصی خود شوند و اطلاعات طرح را بارگذاری نمایند.

لازم است طرح‌های ارسالی در محدوده فناوری نانو بوده و نمونه اولیه ای از آنها ساخته شده باشد. طرح‌ها باید سطح نوآوری قابل قبولی داشته باشند و در صورت وجود محصول مشابه داخلی از منظر کیفیت، خواص یا ملاحظات اقتصادی نسبت به آن برتری داشته باشند.

لطفا جهت اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمائید

www.nanomatch.ir

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 924 queries by yektaweb 3278